happy new year!

Idag är det nyårsafton, hm. Sista dagen på detta året. Känns skönt att kunna lägga det här året bakom sig och göra det nya till det bästa. Jag ser så mycket fram emot nyårsafton, men dom senaste åren har det inte alls blivit bra, undra varför? suck! Men det känns precis som den här kvällen kommer bli grym, ska hem till malin. Äta gott och festa järnet med massa folk, taggad? JA! :D

Va någon som ringde mig halv 6 i morse, mycket mysigt?! tvek på den ;)

Nu ska jag kila ner och käka frukost, sen väntar duschen och alla förberedelser för kvällen. Hörs i morgon.


the hills marathon

jag har precis kollat the hills nu i 2 timmar. Jag bara älskar det! Kl. 20.00 äre Victoria's Secret fashion show, måste ju bara se det. Så mina planer för kvällen är tvn som det ser ut nu. :)






PUSS


köpgalen!

Idag har shopping stått på schemat med sandra, in hanldade massa fint. Haft en mycket trevlig dag med henne. Om ni är nyfikna får ni fråga vad det är för något! :)



Bästa köpet är självklart min pälsmössa. 100 kr bikbok! :D


godnatt

It's a shout out To all the crowds around Keep your head up Don't let them put you down It's time to stand up That's what it's all about Unite as one now And make it fucking loud

Frölunda är dom bästa, heja heja heja vf!

Storslagen match va det ikväll. Robyn gilla!



jul uppdatering!

Efter en galen helg är det äntligen över, allt stress osv. Men jag har haft en trevlig jul. Tänkte att jag skulle visa lite julklappar och vad jag har köpt till mig själv nu efteråt :)


 

Fick en tv av mina kära föräldrar. Passar perfekt i mitt rum. ;)

Min nya kamera som jag köpte idag, Mycket stolt köp om jag ska vara ärlig!
 


Söndagsmys.

idag är det bio och söndags middag ute som gäller :) ska titta på luftslottet som sprängdes. Har verkligen velat se den men har inte haft tid. Men nu va det på tiden. Inte många dagar kvar till julafton, hihi. Under våran gran ligger 2 stora paket med varsin tv till mig och min bror. Me like! ;D 
 
Vad har alla för planer till nyår? Ja har redan allt klart, och jag längtar riktigt mycket tills dess! Mer info kommer närmare.  vi hörs senare snyggingar

Meet Me Halfway

Bjuder på 2 stört sköna låtar idag! älska älska älska.. ;D




en helt vanlig dag.

Planerna som va till helgen är nu borta. Blir tyvärr inget med malmö pga av att dom va kort på jobbet den här veckan så jag får hoppa in. 8 dagar i rad från och med i dag. Får väl se om jag orkar med det.
Va på vårdcentralen nyss oxå. Jag har åkt på urinvägsinfektion. "/ Inte kul! Nu ska jag kolla på en film och mysaaaa.


Längtar även till värmen. Den här bilden tog jag när vi va i dubai. Helt underbart!


Godkväll

Ligger i min säng, har problem med att somna. Tur att man inte börjar jobba så tidigt i morgon iaf. En snyggis skickade en kanon bra låt till mig nyss, Timbalands nya. Lyssna och njut!





Söndagsmys.

Bakfull, uhh. Inte roligt. Har försökt att sova ut hela dagen men har inte lyckats, är helt slut fortfarande. Va inte hemma fören halv 5 i morse men en lyckad ute kväll det va det allt! Med trevligt folk och massa ögonstenar. hihi..

Har lite lösa planer men om allt blir som det har tänkt så åker jag ner till malmö på torsdag. Åter lördag. Ska träffa michela. Känns som om hon verkligen behöver någon där nere i mörkret. :)



Årets julbak

I fredags hade vi julbak hemma. Det blev allt ifrån knäck till marsipangris till pappa. Men jag och barnen gjorde pepparkakshus. Sen efter det gjorde vi egna langos, det va en riktigt mysig kväll! :)




RSS 2.0