husmus

Hahah jag bara älskar den här videon. Och ni måste se HELA! ;D


Regler för sovrumsgolf

1. Spelaren ska ha en egen utrustning, en klubba och två bollar.

2. Spel på planen måste godkännas av ägaren till hålet.

3. Till skillnad från utomhusgolf ska man försöka få klubban i hålet och bollarna utanför.

4. För ett så effektivt spel som möjligt bör klubban ha ett styvt skaft. Banägaren förbehåller sig rätten att undersöka klubbans styvhet innan spelet kan börja.

5. Banägaren har rätt att begränsa klubbans längd för att undvika skador i hålet.

6. Spelet går ut på att klubban stöts så många gånger som möjligt tills banägaren är nöjd och spelet är fullbordat. Misslyckas man med detta kan man nekas tillstånd att spela på banan igen.

7. Det anses som dåligt uppförande att spela hålet direkt när man kommit till banan. De mer rutinrtade spelarna tar tid på sig att beundra banan. Speciell uppmärksamhet brukar riktas mot välformade bunkrar.

8. Spelarna varnas för att tala med ägaren till den aktuella banan om andra banor de spelat på eller regelbundet spelar på. Det har förekommit att uppretade banägare av denna anledning har skadat spelares utrustning.

9. Spelaren uppmanas att ha ordentliga regnkläder tillhanda för säkerhets skull.

10. Spelarna bör försäkra sig om att deras match är ordentligt inbokad, speciellt när en bana spelas för första gången. Tidigare spelare har blivit irriterade när de upptäckt att någon annan spelar på den banan som betraktas som sin egen.

11. Spelarna bör inte räkna med att banan alltid är tillgänglig för spel. Vissa spelare känner sig besvärade när de upptäcker att banan är tillfälligt under reparation. Mer avancerade spelare finns alternativa spelsätt när så är fallet.

12. Spelaren uppmanas att anhålla om banägarens tillstånd innan han försöker sig på det bakre nionde hålet.

13. Långsamt spel uppmuntras, men spelaren bör vara beredda på fortsätta i en snabbare takt, åtminstonde temporärt, om banägren så önskar.

14. Det uppfattas som en mycket god prestation att spela banan flera gånnger under samma tillfälle.




Rosa läppar, vad tycks? Jag tycker det är as snyggt!


Söndag

Godmorgon. Söndag, lugnaste dagen på hela veckan. Asså alltid den tråkigaste dagen, Mina planer för dagen är att städa och fixa ordning. I morgon åker mina föräldrar till cape verde så jag och min lillebror är ensamna hemma en vecka. Får se hur det går ;)

Helgen har varit lugn, efter att jag har jobbbat hela veckan så åkte vi till ullared i fredags, hittade lite men inte överdrivet mycket. Sen va det hem och mamma hade fixat lite god middag, räkor och kräftor. Mums va det! Igår va jag och michaela ute och käka sen på bio. Såg edge off darkness. Den va sämst till slutet kom då började det äntligen hända lite saker. Kom hem rätt tidigt igår och somnade hur skönt som helst. En lugn helg men jag laddar inför nästa, mer info kommer senare!



Söndagsmys

Härligt det är med söndagar när man inte är bakfull för en gång skull. Det räckte och blev över med det igår. Hade en hyffsad rolig kväll i fredags. Och igår va jag barnvakt för mina kusiner. Har inte sovit hemma på hela helgen. Känns rätt skönt att krypa ner i sin säng en stund nu.

Vaknade tidigt i morse hos mina kusiner. Kollade ut och jag har aldrig sett så här mycket snö i hela mitt liv. 90 cm mätte jag och pappa det till. Det är helt sinnesjukt!  Hjälpte iaf till med skottningen ute. Finns inget ursäkt i världens för att inte vara ute i detta väder. Jag bara älskar det, spec nu när solen står på. hihi

Vi lunchade ute nyss, grillade korv och marshmallows ;)


in my head

nu är det dags att uppdatera, men har egentligen inget att säga. hm. Får tänka på saken lite så skriver jag mer sen. Ciaaaao!

Kan ifs bjuda på en grym låt,


Glamourama

Yes jag hoppas inte ni har missat den nya serien. Glamourama visas enbart på tv3 play måndag, onsdag och fredag kl 18.00. Vi får följa med Anna Hibbs, Michaela Forni och Petra Tungården som lever ett rätt nice liv i stockholm. läs mer på http://www.tv3.se/story/glamourama-bara-pa-tv3-play 

Idag har det varit en rätt lugnt dag, det vanliga typ. Jobba, gymmat och sen hem och fixat mat osv. Men i morgon bär det av till båtmässan. wohoo! Ska bli riktigt kul! ses där :)

Helgen va grymt lyckad måste jag bara tillägga. Och Michaela är min bästa vän och jag älskar henne! Hoppas verkligen inte att hon sviker mig och lämnar mig som alla mina andra "bästa vänner" har gjort.




godnatt

japp, inte hemma i mitt riktiga hem än. Men kvällen är nästan slut, haft en kanon kväll. Vi har varit på bryggeriet och dansat loss. inägget sen innan va mikkas fylle inlägg. Och det känner vi igen. Har inget om att säga om det! haha. Men ha en mysig kväll alla så hörs vi i morgon. :D köss!

hgco

Grkrru
hoggt folk vi uper glb l r e töva isss a / mikkas

ledig

Låten säger allt!


Lördag

Godmorgon. Lördag idag, vad jag har längtat. Jag som va helt slut efter en veckas hård arbete och äntligern fick sova ut vaknade halv 9? Men just nu ligger jag i min säng, precis duschat och förberet inför kvällen. berättar mer sen.

2 grymma låtar med Beyonce. Inget för killar!




bad boys

Tänker inte nämna hans namn i detta inlägg men den här killen gjorde så att jag flög på moln ett tag. Att man kan bli så glad av en röst. Jag tyckte verkligen om honom om vän och hoppades på att det skulle bli mer självklart. "kärlek" är svårt, jag har svårt att släppa in det riktigt. Men med honom lyckades jag nästan, tills den dagen jag gjorde ett litet misstag och den här personen vägrar pratat med mig igen. Vad ska man göra? lägga sig på knä och be. Nä jag är tyvärr för stolt för det. Men han ska veta att han betydde mycket för mig. Att bara vara hans vän räcker, bara han finns där. 

Han vet att det är han när han läser det här, och jag vet att han gör det med!


jag gillar inte Erika!

http://nyheter24.se/bloggar/nojesbloggar/erika-johnson/287489-modeveckan 

behöver jag säga något mer?

DREAM GRIL



Jag saknar min pälsmössa, puh "/


lägger även till två bra låtar. Jag älskar akon!




MYSPYS!

Min kära fru va på besök igår med lilleman. Vi kollade på självklart på finalen av paradise hotel, Har inte så mycket att säga om det mer än att rätt personer vann. Om Erika hade vunnit hade jag spytt ner hela tv så jag är glad. Men natten va mysig med besök, mindre kul när kl ringde i morse. 40 cm snö utanför. Jag tycker det räcker med snö nu. 

Jag och Michaela har även slagit vad om en grej, hon ska skicka video hälsningar till mig varje dag, februari ut! Annars ska hon strippa på krogen. V får väl se om hon håller det? ;) Annars så lovar jag att skriva vilken krog den stora föreställningen håller hus!

Idag kommer min morfar hit, har lagat köttfärssås till hela familjen. Gud vad duktig jag är, en klapp på axeln!

Lilleman och min fru <3


TRISSLOTT GGR 100!

städ time nu japp! Inte så roligt men alltid skönt när det är gjort. Får fint besök ifrån stockholm på onsdag och då får de väl se någolunda ut. Min kära morfar kommer ner. Inte nog med det har han 100 triss lotter med sig.
På fredag kommer min moster med familj hit så ska vi äta gott och sen slå 6or med en tärning och då får man ta en trisslott i högen. Allt under 500 får man behålla själv och allt över läggs i en pott som sen delas ut. Ska vi bli miljonärer? det märker vi på fredag! :D

Ska fortsätta städa och tvätta, puuh! 

RSS 2.0