Jaaa det va ett tag sedan..

Jag ber som ursäkt men har inte haft tid eller lust att blogga. Men får väl försöka bättre mig efter alla era klagomål.
Just nu ligger jag i min säng och spelar lite poker efter en jobbig dag på jobbet, ska tillägga att jag har fått fast jobb. Yeeey! Underbart är det. Intensivkursen är inbokad. Så vecka 20-21 bär det av till säffle. Känns som det går bra nu ;)  Jobbigt om jag nu inte lyckas med körkörtet för vi har redan bokat våra bilresor vi ska göra i sommar. haha.

I morgon är det derby, om man nu kan kalla det så. Årets kortaste bortaresa mot häcken. Ska bjuda med michaela i morgon. Har även sagt att hon ska få en borta resa och match i 20 års present. Så hon ska få välja vilket lag och stad hon vill åka till. haha. Får väl se hur det blir med det.

Jag och michaela har alltid snackat ända sen vi träffades när vi va 13 år att det är jag och hon. Alltså "du och jag mot världen" Varför inte göra en rolig grej av det?


 JAG BARA ÄLSKAR DEN!

 


TÄVLING PÅ G!

Tävlingar är en rolig grej. Spec när det handlar om att hitta på egna grejer. Jag designa precis den här bikinin och jag tycker att det är jätte söt. Tänk när man är brun och får på sig denna färgklicken. Alla ögon kommer vara på dig. Så varför inte hjälpa mig så att jag vinner så kan ni snart köpa den på nellly.com. Hihi. Tryck på texten nedanför bilden om ni nu gillar det!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


RSS 2.0