NÄTSHOPPING!

Köpte dom här snygga gladiatorsandalerna, och jag älskar dom! Jag vet att kenza oxå har beställt sådana men hur ofta kommer jag träffa henne då? zero! :D




Tänkt till sommaren när man blivit lite brun och en härlig vit klänning till! Robyn gilla!

ÅRETS MÅSTE!

CEDAR POINT!
Det är verkligen årets måste, Jag har velat åka till detta stora nöjesfält länge nu. Det är bara helt galet och jag älskar det, kika in filmen så ver ni vad som väntar mig snart ;)


helg

en rätt hyfsad helg har det allt varit. I Fredags mådde jag som jag förtjänade. Vaknade upp hos Zandra, åkte ner och käkade thaibuffe. Det godaste som finns japp. Efter det tog jag mig hem och hade en lugn kväll.
Lördagen va väl mindre lugn, åkte hem till min chef för att fira henne och där efter va vi ut på esters.
Och idag mår jag mindre bra, är helt slut i både kropp och själ. Ligger just nu i min säng, kollar lite tv. Kollar runt på mitt rum som verkligen behövs städas. Orkar jag? haha. Det märker vi senare.

Hoppas på att jag ska få tillbaka pengarna ifrån försäkringsbolaget snart så jag kan köpa mig en kamera för jag saknar verkligen den.

Men vi hörs sen, ska kolla nya avsnitt av the hills nu!
Puss och kram skumbanan!


Bjuder på en bild ifrån min scrapbook. Studenten, det bästa och det sämsta som har hänt mig <3


black jack

Tänkte berätta lite om min grymma torsdag, eller jag har alltid hur roligt som helst när jag är på studentklubben. Alla borde besöka det stället minst en gång iaf. Jag och Zandra va där i torsdags och hade jättre trevligt, kom dit vid 22. Mellan 21 och 23 kostar nästan allt 25 kr i baren, det är perfekt för folk med liten plånbok! Dock gjorde jag slut på FÖR mycket pengar den kvällen men lite fick jag tillbaka pga av att jag fick för mig att gå till black jack bordet. Jag Älskar det spelet. Så om jag är bortsprungen på krogen så leta vid black jack bordet så ska ni se att jag står där.
Men när vi står där så började jag pratat med en kille som stod bredvid mig. Han hade lagd in rätt mycket pengar och seplade max hela tiden på flera st. Men efter en stund säger han till mig att jag får spela för honom en stund menas han går ut och röker. Lite närvös men sjävlklart spelade jag och der gick äckligt bra för mig. Dom andra killarna runt bordet trodde inte det va sant. Men till slut kommer killen tillbaka, och jag kan inte ens han namn haha. Men han kommer tillbaka med massa drinkar och shots osv. Jag fortsätte spela när han va borta och han tog över sen. Det va då det gick neråt. Men tillslut säger han till oss att vi får göra vad vi vill med markerna. Fortsätta spela eller växla in dom och sen gick han. Vi spelade lite till och sen växlade vi in 800 kr. haha en lyckad kväll ;)
 
Men jag MÅSTE få tag i dom andra killarna som satt och spelade vid bordet oxå, mums!


Årets kock,

Årets kock, stort grattis till Gustav trägårdh. Restaurang chef på basment och som även va MIN handledare när jag praktiserade där. Han gav mig toppen betyg och skriftligt på att det kommer gå grymt bra för mig i livet! Haha. Stolt? JAAAAAAA!


kan man vara kär i musik?


BRA JOBBAT!

Sitter hemma hos mikka. Ska bo här ett tag nu, vill ju inte att någon ska känna sig ensam. Vi har fullt schema hela tiden, hur kul som helst! Kom precis hem ifrån gymmet. Beställt räksallader som är här snart. Ikväll får vi fint besök här. Självklart står paradise hotel på schemat! I morgon ska vi till gymmet tidigt som det ser ut nu, sen är det jobbet efter det. Planerna inför helgen är redan bestämda. Undra om det blir lika galet som den här helgen va, upp till bevis ;) Nu knakar det på dörren. Gissar på att det är våran mat. :) ha en trevlig kväll!


Bad boys

Idag jobbade jag sista dagen den här veckan. Lång ledig, Mycket skönt.  Ska parta hela helgen, känner att jag borde få tankarna på annat. I morgon står det shopping på schemat, måste köpa mig nytt smink osv så att jag klarar mig. Äger inte ens en hårborste. Så det måste vi ändra på. Sen blir det bio premiär, instängd 2! Och ut och ta några drinkar på parken med Michaela så klart!


otur till 100?

Har spenderat 2 dagar med michaela. Haft kanon kul! I måndags va vi och fika sen va vi och bowla, självklart vann jag över henne. 100 p mer! lite måste man ju skryta! Igår va vi hemma och myste i soffan, tog massa bilder och hade det nice. Sen på kvällen va det frölunda - hv71 som gällde. Vilken match, den va grym! Men efter matchen tog det roliga slut..

Vi kommer fram till bilen och ser att bakrutan är krossad, och min väska är borta. Tanke på att jag hade sovit hos mikka så fanns det en del i den. Tonade rutor och jag hade lagt den nere på golvet där bak, man tror inte att det finns idioter som gör sådant men tydligen. Nu sitter jag här. Min nya Kamera, plånboken, smycken, HELA sminkväskan, headset, pengar, allt är borta! Vi fick åka ifrån gbg med öppen ruta i snöstorm. Sen stod jag på stationen i 40 min och vänta på en buss. Jag va riktigt less igår när jag kom hem! oturen kom igen..
Men finns inte mycket jag kan göra åt det nu, har polisanmält det och ska ringa försäkringsbolaget i morgon.

Tycker synd om mig själv... 


2010

Nu har jag vaknat upp efter nyår. Känner mig äntligen som vanligt. Har jobbat sten hårt nu i helgen och har dock lite feber, hoppas att det lägger sig tills i morgon.

Men nyår, vad ska man säga. Malin fixa en toppen kväll, God mat, underbart folk! Kunde nog inte bli bättre för min del. Det va awnesome rent sagt. TACK MALIN! :) Nu har det oxå kommit ut att hon ska bli mamma, är super glad för hennes skull. Har inte fått säga det ännu men nu är det officiellt. 

Sen har det försvunnit massa bilder på min kamera ifrån nyår? Antingen äre någon som har haft kul eller så är det fel på kameran, hm?


Tappade även bort mitt favorit armband på nyår, helt väck äre! Så efter jobbet idag köpte jag mig några nya ist ;)


RSS 2.0