juilmust och pepparkakor!

När man ligger här i soffan, trött och uttråkad på att vara sjuk så kommer min mamma hem med julmust och pepparkakor. Kan det bli godare, fick riktigt julkänsla. Åh vad jag längtar tills snön kommer! :D


halsfluss eller körtelfeber?

Jaa, antingen eller. Just nu sitter jag hemma med mandlar störra en golfbollar. Så jävla vidrigt! Kan knappt svälja. Om nu inte detta går över nu under 3-4 dagar när jag äter pencillin så är det körtelfeber. Inte kul nej! Började när jag vakande i lördags och skulle åka med grönsvart till kalmar. Att jag stod ute in regn i 2 timmar kanske inte heller gjorde det så mycket bättre. Men just nu sitter jag här i soffan, mår piss dåligt! Ska åka hem till mina föräldrar. Inte så kul att ligga här hemma själv när man är sjuk.

Men lördagen va riktigt nice iaf, Det bästa va ju helt klart när va på väg hem ifrån kalmar. Vi stannar på statiol inte så långt ifrån kalmar och skulle handla lite till hem resan. Och när vi står där inne så så kommer HELA gais A lag in. Snacka om att vi blev förvånade. Jag höll på att tappa fästet nästan. hihi. I bland får man ha lite tur :) Bild bevis kommer komma!

mohaha


singel och sökande


Love is my drug, is my medicine. Stay with me honey!

Idag har jag jobbat, i morgon ska vi ut på studentklubben igen, hoppas på en lika bra kväll som förra gången. Jag går aldrig ut länge, känns som om det inte finns tid för det. Men försöker iaf få med mig Sebastian som precis fyllt 18 men tror inte jag kommer lyckas tyvärr, men tjöta på honom går ju alltid! På fredag lär jag vara bakfull och ladda inför lördagen för då ska jag åka med gaisarna till kalmar. Första borta resan detta året. Det är sjukt dåligt av mig men jag ser i fram emot denna dag jätte mycket och jag får tacka för Sandra för detta. Vet inte alls hur många timmar det tar med buss ifrån göteborg till kalmar men det lär ta några timmar iaf. Sitta på en buss och bara ha så sjukt kul med alla, kan det blir bätte. NEJ! :)

Är ensam hemma ikväll. Och jag hatar det, tycker det är så tråkigt. Men allt kan ju tyvärr inte kretsa omkring mig. Även om jag hade velat de!

Emily pratar om att vi ska åka ner till malmö snart med, ta en helg och göra stan där. Låter kanon kul!

stay whit me honey. Det är precis dom orden man vill höra, Jag vill hitta den rätta killen som är perfekt för mig, inte någon wannebe. Jag är kräsen pga att jag vill hitta någon spec, Det finns en. Han är helt otrolig men jag klarar inte av det här med killar som inte tror på en, Att man måste tänka varje gång man pratar för att inte säga något som dumt som han sen vänder emot en. Luder är ett ord han gillar att säga, hora har väl dykt upp några gånger med. Tyvärr så trodde jag att han va en som jag skulle kunna bli kär i. Hans loss eller är det min?


fredagfredagfredag,

och det hade kvittat vilken dag det va för det blir ingen helg för min del ändå. Jobbar ifrån 7 - 16 både lördag och söndag, sucken är lagd! Ska packa min väska snart och bege mig ner till frillesås. Ska äta skalldjur ikväll, mums! :)  I morgon efter jobbet kommer Charline och Sandra hem till mig. Vi ska käka lite gott och ha en spelkväll med guitar hero, rockband och singstar :) Myspys jag visst! På söndag blir det hem gång till mölndal igen. Känns som bara dagarna flyger fram, att man inte hinner med något alls. Kanske är sant, finns mycket jag skulle vilja få gjort men det kommer aldrig att hända. jaja. Nu ska jag förbereda mig lite. Pappa kommer snart och hämtar mig :)  trevlig helg för er som inte ska jobba.

din skit

Sitter hemma och tittar på wrestling, tycker det är så jävla ballt! Dom är så professionella och gör det till en grym uppvisning av det. Det ska bli min nya grej, få ut alla aggregationer på det sätten. Så när Emily kommer hem ifrån jobbet ska jag hoppa på henne och göra en härlig benböj. Det hade varit något ;)  Nu måste jag öva för hon kommer tydligen hem om en kvart. ciaaaaao


På tal om tävlande, jag är elit! mohaha











fuckíng best!

Ligger i sängen fortfarande. Är ledig idag, rätt nice! Sanna är fortfarande hemma men ska åka till skolan snart och Emily kommer väl hem ifrån jobbet snart. Och jag hade tänkt på städa idag men det är vist någon liten gulle som vill sova så får väl sitta tyst i mitt rum och glo eller något. haha Tråkigt, jaa! Men det är hon värd, hon jobbar hårt nu för att klara den här månaden vilket är jätte bra. Vaknade iaf till bästa låten idag, kanske är bara för att jag fick den av en sepc person men i like it! <3


Det är underbart att vara gaisare!

Trevlig helg! Va och bowla med Emily, Jasmine och Linnea. Sen va det utgång. I lördags va jag och Emily bara hemma och myste. I morgon är det derby, men jag är fruktansvärt förbannad. Biljetterna är slut! Jag vet att jag va ute för sent men har inte haft dom pengarna att lägga på det förens idag och nu sitter jag här utan biljett. Ska jobba i morgon och där efter direkt in till stan för att försöka få tag i en biljett. Vill inte missa när gais vinner ännu en gång över Ifk. :) hihi. Nu ska vi titta på film. Bjuder på 2 sköna låtar och en fantastisk bild!








RSS 2.0