the climb




bjuder även på en gammal bild jag hitta på mina föräldrars dator och även tagen ifrån min efterfest.. ;D


livet förändras vart jag än går.

ullared, gekås! Det är helt sjukt hur mycket pengar man kan spendera på det skitstället. Men nu har vi allt som saknades hemma iaf, känns skönt! Fick köpt mig en stor kofta idag, en mössa och vantar. Så jag är redo för kylan, tyvärr är den redan här. Sitter hemma hos min föräldrar och fryser som satan. Ska färga håret snart, sen krypa ner under täcket och titta på film, myhumör OHJAAA! :)  


På måndag är det derby, åh vad jag ser fram emot det. För det är underbart att vara gaisare!


Vill tillbaka till värmen, bilder ifrån hawaii våren 09! :)






ljusa sidan

Jag känner mig så rädd, rädd för att inget ska funka. För att allt ska skita sig och jag måste få be som jag brukar. Och det är något jag verkligen inte vill göra.

Torsdagen va kanon, förutom att jag fick höra massa saker som folk har döljt tills nu, va jätte jobbigt att höra det här. Jag ville inte tro att det va sant. Jag undrar ens varför vänner ska dölja sådant. Jag fick ju genast se allt ifrån en annan sida. Va värre att höra det nu än vad det hade varit om dom sa något efter det hade hänt, allt hade varit MYCKET lättare för mig då. Just nu vet jag inte alls vad jag ska känna eller tycka. Är det jag som har gjort fel? Jobbigt är det iaf. Kommer ta ett tag att ens smälta det.

Helgen har varit lugn, fick för mycket i mig i torsdags i guess! Va bjudem hem till min farmor igår på middag. Sen där efter åkte jag hem till min farbror med familj. Är alltid kul att spendera tid där, lika mysigt varje gång! 
På onsdag ska jag åka med mamma till ullared. Saknar min familj. Jag brukar spendera var tredje helg hos dom pga att jag jobbar tidigt då. Men jag behöver åka dit när jag är ledig. Bara känna att man är hemma på riktigt. Nu ska jag äta nudlar och sen gå och lägga mig, jobbet väntar heeeeeeeeeeeeela veckan...

Taggad till tusen!

Yes, Idag ska vi ut till studentklubben. Äntligen säger jag bara. Ska bli sjukt kul! Kom precis ut ur duschen och ska väl börja dricka snart, slå en pling om du är ute på stan. ciaoooo


















feel the love

Sitter hemma efter en jobbig helg, vet att jag är ledig i morgon och allt känns riktigt jävla bra faktisk. Vill bara ut och dricka lite och dansa bort allty besvär. Party humöret är på top och jag bara längtar. Jag är lycklig i en jävligt jobbig situation kan man säga. Min så kallade bästa vän har väl inte gjort så bra ifrån sig, Men det är hon som får ta smällarna efteråt. Men orka häng läpp för det när man mår bra ändå.

Har mycket planer just nu, Massa jag vill och måste göra. Tänker dock inte berätta något riktigt än för er. Det får bli min hemlis ett tag till.

Men nu när man sitter här hemma, ensam än så länge och är på så bra humör så måste man ha bra musik med. haha här kommer en sjukt bra låt!

man tar en av Robyns favorit låtar och sätter ihop den men en till av hennes favoriter och då blir det ;




Enjoy



godmorgon.

Nu är det snart helg, alla är lediga och kan göra vad som helst. Men inte jag. Jobbar lördag, söndag! Inte kul men har änna inget val. Igår va jag och Sanna på axxessakuten vid järntogret. Dom påstod att vi har åkt på en riktigt influensa. Och kanske till och med svininfluensan. Fick besök av Cristian och Semih när vi satt där och väntade i typ 3 timmar. Dom sov även här i natt, rätt nice med besök :)   

Idag ska jag hem till min föräldrar i frillesås, spendera helgen där. Tillbaka till stan på söndag. Ska bli trevligt att komma hem, vara med familjen lite. Jag erkänner att jag saknar dom riktigt mycket :)




Fröken sjuk

Haft en jobbig dag idag. Började med att jag gick upp, åkte till jobbet men där fick jag vända. Mådde inte så bra. Sen jag kom hem har jag sovit. Är helt slut. Vet inte riktigt alls vad det är med mig. Mat är inget att tänka på, mår riktigt illa.
Så tyvärr blir det ingen studentklubben för mig i morgon, fanfanfan! Jag som hade längtat så. Men får väl planera in det nästa torsdag ist. :)
Ska fortsätta vila nu, känner mig hela döende!




 


NO, I don't want your number!

Lite dålig uppdatering, ber som ursäkt! Just nu har jag och Sanna precis käkat köttfärsås med spagetti. Sitter inne på Sannas dator, min har gått sönder igen. Jävla skit datot rent ut sagt. Är ledig i morgon ifrån jobbet, ska sova hela dagen. Är så sjukt trött, fick bara sova 4 timmar i natt med. Men jag gillade det! ;)
Christian va här innan, helt underbar kille. Sanna har verkligen hittat sin drömboy! Så söta tillsammans.
Emily är iväg på en visning, hoppas att hon får sålt något idag!

Jag längtar så fruktansvärt till torsdag, STUDENTKLUBBEN på parken. Ska bli så jävla nice att det drar igång igen, hoppas på den bästa kvällen i mitt liv.

Sen måste jag bara tillägga att det finns många idioter i den här världen. Blir så jävla förbannad på en spec kille, vi kallar honom mr R. Fuck him!  

Sanna och jag typ 06!

 

<3


Du är en vacker person

Först vill jag säga det finns många som du, som blir mobbade i skolan, känner ångest som du som aldrig har fina kläder, nånting att visa världen men det spelar ingen roll för vi har alla lika värde. skrattar dom åt dig så ska du skratta tillbaks, jag lovar din kompis skrattar, skratta tills du tappar andan och hackar nån på dig, kallar dig tjock och ful, då är risken ganska stor att även han har mått som du. Jag menar, hans pappa kanske sårar, hans mamma kanske drogar även han vill älska andra men saknar förmågan. Han är fast i ett träsk där han lever bäst och hans spott på din sko är hans segergest, för han vet väl bäst att ingen älskar väl han och om han söker efter hjälp så vill väl ingen hjälpa han. Så istället för att kämpa så flyr han iväg Men kompis kom ihåg, alla är lika mycket värda. Först vill jag säga det finns många som du, som gråter varje kväll innan dom somnar till slut. Som har skilda föräldrar som bråkar på telefonen och det är du som får ta smällen när dom slår och skäller på dig. Men upp med hakan och tänk på dom som hatar, för det ni har gemensamt är att båda två blir slagna din farsa är ett svin, besöker dig på natten och alla i din närhet har bedövat dig på makten kraften att stå fast vid din stolthet så ta dig i kragen och gå i kamp mot din ångest för du blir retad i skolan. Alla ser dig som en hora men den tjejen som sa det är smal och lever på toan. Har komplex över sin kropp, gråter som du och det finns många fler än dig som aldrig vågar sig ut dom kommer ångra allt dom gjort, den dagen dom slutar. Allt handlar om avundsjuka. Du mår dåligt med tänk på dem som sårar dig, dom mår som dig säga vad dom vill men du är en vacker person.

sverige och vodka!

ja nu sitter jag här hemma, ska titta på fotbollen. Vinet är slut sen igår så kanske ska ge mig på spriten. haha. Hörs sen ;)


försenade ögonblick

En mysig sommar kväll nere i göteborgs hamn, Där är det party!


Madonnafeber
¨

GAIS, mums!



petter, me like!


Europe x 2






Och det viktigaste va väl självklart när jag och Sanna gjorde pannkakor, haha!

 

Är det kärlek jag pratar om, vad vet jag?!

Svårt att sova, japp! Ligger i sängen och pratar med Sanna. Lyssnar på massa gamla låtar som tex, RMK - äkta kärlek. Det är våran låt, och det kom vi på när vi va 14 år eller nåt.  Ett bra tag sedan iaf :) Pratar självklart om killar. Vet att ni blir nyfikna men inget kommer komma ut här förens det är på riktigt..

 

tvkväll

Idag blir det tv kväll. Idol 20.00 och sen Andra avenyn 21.00. Just nu sitter jag hemma med min 2 sambos och sen är Robin och hans kompis här på besök. Är riktigt seg, kännde att vin glaset som jag tog satte sig verkligen på min trötthet. Min säng hade inte varit helt fel, men så osocial är jag ikke. :D vi hörs senare, nu börjar idol!

Ny design

..Och jag vet att ni gillar den! :D

jag stannar hos dig så länge du vill


på elle?

Nu sitter jag här, är helt slut! Övertrött och inte på humör bara liksom. Hade dock den bästa födelsedagen på länge, Spec när jag och Emily satt i bagaget i taxin och party uffe körde. haha. Vill tacka alla som va med på bryggeriet. utan er hade min dag inte varit något alls. <3

Sanna är tillbaka här nu och lär stanna ett tag. Känns skönt att inte veta att hon måste tillbringa tid med den idioten. Emily är hemma nu, Är riktigt kul att äntligen får umgås med henne som man gjorde innan, och hon vet att jag älskar henne! Tråkigt nog blev Emily av med sin kamera på bryggeriet i fredag. Där bilderna ifrån förfesten fanns, Filmen ifrån bagaget på taxiresan och massa andra härliga bilder ifrån kvällen. Tycker synd om henne!
 
Den här kvällen blir nog lugn, jag och Sanna har precis tittat på pretty woman och nu ska vi nog ut en sväng.


Hittade en riktigt gammal bild på mig och Emily. Förlåt. hihi.


Och även en gammal, klippd bild på Sanna och mig :)


grattis till mig,

Idag fyller jag år, och bara ett år kvar tills jag blir nöjd! Den här dagen värkade väldigt bra och planerna inför kvällen va satta. Men tyvärr så har nästan inga av mina vänner tid för mig känns det som, Vi va över 17 st som skulle sitta på bryggeriet ikväll och äta lite och sen partya. Men tyvärr så är det bara 8 st kvar. Så Varför inte skita i det.. Hurra hurra hurra......

Snart kommer Sanna hit, ska åka in till stan och handla lite. Ska försöka få liv i Emily med :) hon som skulle upp "tidigt" att jobba! Så nu får jag väl fräscha tll mig lite osv. Vi höres!

bara ett år och 2 dagar kvar

Jag har haft problem blogg.se så har inte riktigt kunnat logga in och uppdatera mig lite. Men just nu sitter jag hemma med Sanna, Emily och Jasmine. Dricker lite och bara softar. Ska upp och jobba i morgon så blir väl sängen snart för min del, är helt slut. Börjar bli sjuk med och det är inte okej tanke på att jag fyller år på fredag. Men i morgon blir det iaf kalas här. Varit och köpt mat idag, serverar kycklingsallad och sen glass med varma bär. På fredag är planerna att jag och ca 15 vänner ska iväg och käka på bryggeriet och sen blir det party. Ser verkligen fram emot detta. :)







RSS 2.0