sonic syndicate och Takida

Vilken lyckas kväll jag hade igår, takida va så bra! Och sonic syndicates nya sångare får mig att sväva. Damn boy! haha.




 


Ikväll ska jag bege mig ner till varberg. Ska käka och bowla där, ha en trevlig kväll snyggingar!

once in a while

Godmiddag!

Ledig idag ifrån jobbet, mycket skönt att få sova ut tanke på att jag har jobbat i helgen.
Kom precis hem ifrån kungsbacka. Varit där och hämtat ut biljetterna till takida som är spelar på torsdag i lisebergshallen. Fjärde gången jag ska se dom. Lite dåligt samvete har jag tanke på att min mor fyller år på torsdag och jag vet att hon ville gå men det fanns inga sittplatser så lite jobbigt för någon som är 160 och ha ståplats. Men jag lovar att jag ska fira henne hela fredagen ist.

Kom även hem med andra saker som jag egentligen inte skulle köpa. Men det blev iaf en klänning, den gillas mycket!  


...



Det är ditt hjärta som mår dåligt inte mitt!

party in the u.s.a

dags att sova för jag ska upp om ca 7 timmar och jobba men ville bara lägga till en mycket bra låt så nu har något att lyssna på hela natten om det ska vara så. ;)


jag skrattar idag

Godmorgon 

Uppe med tuppen, eller inte! Tidigt för att jag är ledigt idag iaf. Om ca 2 timmar kommer Emily och hämtar mig, vi ska städa lägenheten idag så vi blir av med den. Känns skönt att få det gjort men tror dock att jag inte kommer hinna med Linneras 20års fest "/ tråkigt nog.. Men alla gratulationer till henne ändå. Hoppas du har en kanon kväll <3



brandmans puddingen, grr!

Paradise hotel, Stefan grantorp 25. Vilken snygging. Jag dör så fort jag ser på honom. Ny utbildad bandman, han får mer än gärna komma hit och släcka min eld. Personlig tränare, jobbar i klädaffär. Det ända negativa är väl att hon bor i stockholm men vad gör det. I mina drömmar så går det lätt att fixa.. Han ska jag drömma om i natt!



buuuh

jag hatar det här vädret. Det får mig att känna mig sjuk och jag orkar ingenting. Vill inte lämna hemmet typ. Men ändå fick jag ta mig till jobbet idag, stod utanför busskuren (för att den va full) och väntade på bussen som alltid är försenad. Det regnade och blåste som aldrig förr. usch! Kanske dags att skaffa det där förbaskade körkortet snart. Jag är seg med det, har halva inne redan men måste slutgöra det dock. Innan nästa sommar så har jag mitt körkort. JAG LOVAR! haha..

Godmorgon Farmville älskare,

hahahaha, den här filmen är till alla er som ÄLSKAR farmville.


paradise hotel

är ett måste att se ikväll, 22.00 på 6:an. GLÖM INTE DET NU! Jag har verkligen längtat tills den här säsongen. Den kommer bli het! ;)

Bakfull och idol Nicklas ?

Baksmällan börjar försvinna, men hade en mycket trevlig kväll igår med Mikka. Vi firade en spec grej och det gjort vi med mat och vin sen åkte vi ner till stan och kollade till mingel en sväng. Idol Nicklas va där med sitt band och spelade lite, för ni som inte vet så kommer han ifrån kungsbacka så det va sjukt mycket folk där igår. Sen kom pappa och hämtade upp mig med taxi. Skönt att slippa bussen hem. Träffade många vänner igår som jag inte träffat på länge, det va riktigt kul. Och det gillas mycket!






Lite porrig är han allt, han har charmen. hihi

musik får mig att må bra,




fredagsmys

planerna som va inför kvällen är flyttade tills i morgon så det har varit en lugn fredags kväll för min del. Kollar på cirkus möller just nu. Känns mycket skönt att inte behöva gå upp halv 6 i morgon som jag gjort hela veckan.. Ska sova så länge, åh vad nice! Så jag säger godnatt för min del nu. Ha en trevlig kväll ;)



someday

i bland längtar man tillbaka, när man va fjorton år. Satt där på vita sand men massa underbara människor. Knäppte en öl i solnedgången och kvällen hade bara börjat. Det va den bästa sommaren och jag glömmer den aldrig, den förändrade hela mitt liv. Tänk om man kunde gå tillbaka. Göra om alla misstag, tänk hur dagen hade sätt ut idag isf. Lätt att vara efterklok som sagt. Men vem hade inte velat gå tillbaka i livet och ändra något? Jag svär om att jag inte är ensam.. 
 
Sedan va det den här låten som spelades under den tiden 24-7!



I'm gonna die you gonna die we gonna die Someday one day I said

Run this town

Veckan har varit seg, jobbat dubbelpass varje dag. Över min förvånad så är jag pigg just nu, halv ligger i min säng. Allt är upp packat och klart. Varit och tagit den där sprutan idag för svininfluensan. Alla gnäller att dom har så ont av den, jag känner inte ett piss. Får väl se hur det känns i morgon. 
 
Planerna inför helgen är lösa än, Men i morgon ska jag iaf vara med Michaela.. Myspys ja visst! :) 

En något äldre bild på mig och michaela. Den blonda tiden, <3





fredag den 13de.

Paranormal Activity, årets skräckfilm! Bioprämiär fredagen den 13de. Filmen som fick hela USA att bli rädda. Jag vill se den, men om jag ska vara ärlig tror jag inte jag vågar. Bara trailen gör mig rädd! Ta en titt ;)




PYJAMASPARTY

..står på schemat idag. Ska hem till theres med massa tjejer, Ska käka tacos och dricka. Sen blir det kanske utgång efter det. Ser verkligen ifram emot en trevlig kväll med riktiga vänner :)



Dålig uppdatering..

... Jag vet! Men det har hänt så mycket nu det senaste och jag tänker inte skriva så mycket om det för jag tycker det är så fruktansvärt löjligt! Så jag kan börja med att säga att jag har flyttat hem igen. Efter mycket tänkande så tog jag det beslutet. Lägenheten är uppsagd och nästan helt tom, bara massa skit kvar! Känns skönt för nu ska jag börja spara massa pengar så att jag kan köpa mig en egen lägenhet. :)

Idag har jag varit i stan med mikka, Köpte mig ett par nya boots ifrån moki. Dom gillas mycket! Och en enkel tunika ifrån gina. Sen va det biodags, vi kollade på Flickan som lekte med elden. Åh jag älskar verkligen den.

Det finns en tjej, som inte lever på jorden. Hon tror att allt hon gör är så rätt. Hon påstår att dåliga vänner är sådana som anklagar henne för saker som hon sen själv erkänner att hon gjort. Och hon har så jävla bra samvete för hon har inte gjort ett ända fel.. enlig henne själv! Kom ner på jorden och börja fatta att man kan inte bara ta utan att ge!


RSS 2.0